Routebeschrijving naar de Rehoboth, Driehoek 11, Ede

Met openbaar vervoer: vanaf station Ede-Wageningen neemt U een bus richting centrum (bus 3, 4, 5 of s105). Uitstappen bij halte Grotestraat (ANWB/VVV/Postkantoor). Daar steekt U de weg over en loopt rechtdoor de eenrichtingsstraat in. Dit is de Driehoek; de Rehoboth is om de hoek.

Vanuit Apeldoorn: bij het kruispunt van de N304 met de N224 gaat U rechtdoor. U rijdt nu Ede in, bij de stoplichten neem de eerste straat rechts, dit is de Molenstraat. Doorrijden tot aan de rotonde, deze helemaal rond gaan, vervolgens neemt U de eerste weg rechts (een ventweg) en daarna meteen weer rechts (eenrichtingsverkeer). Dit is de Driehoek; de Rehoboth is om de hoek. Voor het gebouw is beperkte parkeergelegenheid, daarnaast is achter het gebouw (bereikbaar via uitrit) ook parkeergelegenheid.

Vanuit Arnhem/Nijmegen: neem op de A12 de afrit Oosterbeek/Ede-Oost. Bij het kruispunt van de N224 met de N304 gaat U linksaf. U rijdt nu Ede in, bij de stoplichten neem de eerste straat rechts, dit is de Molenstraat. Doorrijden tot aan de rotonde, deze helemaal rond gaan, vervolgens neemt U de eerste weg rechts (een ventweg) en daarna meteen weer rechts (eenrichtingsverkeer). Dit is de Driehoek; de Rehoboth is om de hoek. Voor het gebouw is beperkte parkeergelegenheid, daarnaast is achter het gebouw (bereikbaar via uitrit) ook parkeergelegenheid.

Vanuit Wageningen: vanaf afrit Wageningen (A12) rijdt U Ede in, rijd alsmaar rechtdoor tot U de richtingaanwijzer "Doorgaand verkeer" rechtsaf aantreft. Ga hier rechtsaf, U bevindt zich op de Slotlaan. Rijd alsmaar rechtdoor, de weg gaat over in de Molenstraat. Na de spoorwegovergang en na het passeren van het zebrapad bij het postkantoor neemt U de eerste weg rechts (een ventweg) en daarna meteen weer rechts (eenrichtingsverkeer). Dit is de Driehoek; de Rehoboth is om de hoek. Voor het gebouw is beperkte parkeergelegenheid, daarnaast is achter het gebouw (bereikbaar via uitrit) ook parkeergelegenheid.

Vanuit Utrecht/Barneveld/Amersfoort: neem op de A30 afrit 2 N224/Ede-Noord. Na twee kilomter neemt U de afslag Ede/Wageningen (rechtsaf). Daarna de eerste weg links, dit is de Molenstraat, die U alsmaar moet volgen. Na de spoorwegovergang en na het passeren van het zebrapad bij het postkantoor neemt U de eerste weg rechts (een ventweg) en daarna meteen weer rechts (eenrichtingsverkeer). Dit is de Driehoek; de Rehoboth is om de hoek. Voor het gebouw is beperkte parkeergelegenheid, daarnaast is achter het gebouw (bereikbaar via uitrit) ook parkeergelegenheid.